Hulphond Winto

Laatste evaluatie

Posted on: 30 juli 2014

Hey hoi,

Vandaag met Eddy naar Herpen gereden waar we zijn laatste evaluatie hadden.
De Dames die de evaluatie afnamen waren na afloop niet erg positief over Eddy. Ikzelf was vooral blij dat Eddy zichzelf was gebleven. Wat normaal gesproken thuis goed gaat, ging nu ook goed. Alles wat thuis niet goed gaat, ging nu ook niet goed.
De Dames vonden dat Eddy zich eigenlijk een beetje aanstelde met zijn voorzichtige gedrag. “Hij moet maar accepteren dat de wereld zo in elkaar zit. Dat is ZIJN probleem, niet die van jou of ons.”
Nou, lekker dan…

Eddy was ondertussen hartstikke misselijk geworden en kon geen brokje meer binnenhouden. Warmte of spanning dachten we, maar toen we op de terugweg Finley ophaalden bleek die ook al de gehele dag aan het overgeven te zijn.
Met twee zieke honden maar gelijk doorgereden naar onze dierenarts, waar ze beide een injectie tegen de misselijkheid kregen.

Nu wachten we tot de medicijnen hun werk doen en beide honden zich wat beter gaan voelen.
En daarna begint het echte Grote Wachten, namelijk het wachten totdat De Dames hebben overlegd met onze trainster en ze bepaald hebben wat de toekomst voor Eddy gaat brengen.

Eddy en Finley bij de dierenarts.

Eddy en Finley bij de dierenarts.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Advertenties

  • Geen
  • Kirsten: Hoi hoi, Bedankt voor je lieve berichtje! Nu pas een antwoord van mij, moest alles even loslaten en wat afstand nemen van het hele gebeuren. Met Eddy
  • Reumapatientje: hallo Kirsten, Normaal lees ik alleen mee en reageer ik niet, maar wat rot zeg! Weten jullie al iets over Eddy? vind ook wel dat ze jullie best kunne
  • Kirsten: Hoi Chantal, Noppers eerste gastgezin waren al wat oudere mensen, dus ik denk niet dat zij (toen) een weblog hebben bijgehouden. Na een logeerperiode

Categorieën

%d bloggers liken dit: