Hulphond Winto

Hondenzoen

Posted on: 18 augustus 2011

Hoi!

Zico is een heerlijke hond om in huis te hebben, maar daar is Kylian het niet helemaal mee eens. We vinden het beter gaan tussen kat en hond dan toen Vlado er was, maar Kylian moet duidelijk nog erg wennen aan een hond in huis.
Hij lijkt wel door te hebben dat Zico geen kwaad in de zin heeft en dat buit hij dan ook volledig uit.

Naast een bench hebben we ook een deken voor Zico meegekregen en deze deken vindt Kylian heerlijk! Wanneer hij kan houdt hij ware worstelsessies met de randen van de deken. We komen regelmatig terug van wandelingen met Zico om de deken ondersteboven en op een volledig andere plek aan te treffen dan waar we hem hebben achtergelaten.

Ik moest erg lachen om onderstaande foto. Kylian zit op de deken van Zico en doet ‘gevaarlijk’ (oftewel: hij gaapt). En Zico ligt er rustig naast en kauwt op een rol karton:

Ook vindt Kylian het leuk om Zico uit te dagen en in zijn bench te gaan zitten. Dit vinden wij niet goed en we plukken hem er dan ook weer uit, maar Zico gaat gewoon op een afstandje braaf zitten toekijken.
Zico kan Kylian wel waarderen en geeft hem regelmatig een natte hondenzoen. Het gezicht dat Kylian op zo’n moment trek is echt hilarisch!

Kirsten

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Advertenties

  • Geen
  • Kirsten: Hoi hoi, Bedankt voor je lieve berichtje! Nu pas een antwoord van mij, moest alles even loslaten en wat afstand nemen van het hele gebeuren. Met Eddy
  • Reumapatientje: hallo Kirsten, Normaal lees ik alleen mee en reageer ik niet, maar wat rot zeg! Weten jullie al iets over Eddy? vind ook wel dat ze jullie best kunne
  • Kirsten: Hoi Chantal, Noppers eerste gastgezin waren al wat oudere mensen, dus ik denk niet dat zij (toen) een weblog hebben bijgehouden. Na een logeerperiode

Categorieën

%d bloggers liken dit: