Hulphond Winto

Vlado

Posted on: 7 juli 2011

Hoi hoi,

Sinds vanmorgen bestaat ons huishouden uit vijf mannen en één vrouw.
Niet heel eerlijk verdeeld, al zeg ik het zelf.
Gelukkig bestaan die vijf uit twee minuscule hamsters, één kitten, een ex-reu en een basisschoolleraar, dus echt veel te vrezen heb ik niet. :tooth:

Maar goed, Vlado is vanmorgen gebracht en hij maakte een indrukwekkend entree.
De eerste minuten heb ik alleen maar een zweem zwarte vacht en roze tong gezien en daarna drong de pijn door van alle diepe krassen die hij met zijn nagels op mijn armen veroorzaakt had.
Een heftig beestje dus! (En die nagels hadden ze wel even mogen knippen…)

Licht in shock heb ik samen met het gastgezin zijn enorme bench naar binnen gesleept en zijn spulletjes in ontvangst genomen. In de tussentijd wist Vlado met één hap een speelding van Kylian te slopen én op te eten. Oei… Hierna had ik even de tijd om op adem te komen en wat vragen te stellen en toen ging het gastgezin er alweer vandoor. Ze zullen wel gedacht hebben: “Snel weg, voordat ze zich bedenkt!”. Hahaha!

Terwijl ik met één hand Vlado’s lijn vasthield zette ik met de andere hand de bench in elkaar. Best knap, als ik daar nu zo over nadenk. Ik durfde Vlado nog niet los te laten want hij was zeer druk en die arme Kylian zat ook nog ergens. Tijdens dit proces werd ik bijna ondersteboven getrokken, want de immer charmante Vlado had zijn kop ver onder de kast gestoken en wist hier een speelgoedmuis van Kylian te bemachtigen. Mijn hemel, krijgt dat beest thuis geen eten ofzo!?
Maar dit liet ik natuurlijk niet over mijn kant gaan en ik heb een poging gedaan om het muisje te redden. Helaas heb ik hier alleen een muizenstaart en bloedende vingers aan over gehouden.

Potverdrie, dat speeltje hadden we nog maar sinds maandag!
Wat een monster!

Van Kylian kon ik helaas geen steun verwachten, want die had zich natuurlijk allang ergens verstopt. Hij liet zich pas weer zien nadat ik Vlado met wat brokjes in de bench had gestopt om even bij te komen.

Na een extra grondige speeltjesinspectie heb ik Kylian uit de keuken gevist en naar boven gebracht. Hierna heb ik het monster uit de bench gelaten en zijn we buiten een wandeling gaan maken.
Vlado had tijdens het wandelen weinig aandacht voor mij, maar verder ging het best aardig.
Weer thuis kwam hij met zijn eigen speeltje aanzetten en hebben we nog even gespeeld.
Hierna had ik blijkbaar zijn goedkeuring, want hij kwam strak tegen me aan liggen.

’s Middags nogmaals met hem aan de wandel gegaan en nu lette hij al veel meer op mij. Aan het eind van deze wandeling kwam ik tot de conclusie dat Vlado weliswaar een monster is, maar wel een leuke.
En wat heerlijk om weer een hond in huis te hebben. Ook al is het een speelgoedmuis-(vr)etende-versie.

Nu alleen nog de vrede bewaren tussen Kylian en Vlado en dan komen we de tijd wel door.

Groetjes,
Kirsten

Advertenties

2 Reacties to "Vlado"

gnigni een labrador? 🙂

Train maar goed zodat ze een voorbeeldig hondje terugkrijgen :-p

Hallo Kirsten,
Leuke Site heb je. Veel succes met drukke VLADO, je raakt ook zeker verslaafd aan een hond. Ook wij hebben sinds kort een Puppy van stichting Hulphond uit het D nestje en wel DYLAN. Als ik net zo verslaafd raak aan het bloggen als aan onze Dylan dan ben ik bang dat ik het ook nog lang blijf doen. Misschien is het leuk een kijkje te nemen op DYLAN’S Blog http://www.ikwordeenhulphond.blogspot.com Ik zal een link plaatsen naar je site.

Groeten Conny en Dylan

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Advertenties

  • Geen
  • Kirsten: Hoi hoi, Bedankt voor je lieve berichtje! Nu pas een antwoord van mij, moest alles even loslaten en wat afstand nemen van het hele gebeuren. Met Eddy
  • Reumapatientje: hallo Kirsten, Normaal lees ik alleen mee en reageer ik niet, maar wat rot zeg! Weten jullie al iets over Eddy? vind ook wel dat ze jullie best kunne
  • Kirsten: Hoi Chantal, Noppers eerste gastgezin waren al wat oudere mensen, dus ik denk niet dat zij (toen) een weblog hebben bijgehouden. Na een logeerperiode

Categorieën

%d bloggers liken dit: