Hulphond Winto

Luchtballon

Posted on: 13 augustus 2010

Hey hoi,

Gisteravond ging de vader van Martijn vliegen (varen?) met een luchtballon. Daar wilden wij natuurlijk graag bij zijn en bovendien zou het een mooie oefening voor Maudy zijn. Nou dat hebben we geweten:
Ze vond er geen bal(lon) aan!
Alle geluiden rond en boven haar maakten absoluut geen indruk en het enige waar ze mee bezig was, was de ‘roedel’ bij elkaar houden. Ze vond het namelijk niet erg aangenaam dat Martijn constant van ons wegliep om zijn vader te filmen.

Nadat we Martijn’s vader tot grootte hoogte hadden zien stijgen zijn we er met de auto achteraan gereden. En voordat jullie denken dat wij daar als een stel idioten in de wilde weg gingen rijden: Wie het wilde kon achter de mensen van de ballonvaart aanrijden.
 
Onderweg (ergens in Duitsland!) zijn we gestopt om de ballon te zien overvliegen. Het duurde even en terwijl wij buiten de auto stonden besloot Maudy niet langer te willen wachten op de achterbank.
Met veel geprop wurmde ze zich tussen de zittingen door totdat ze op de bijrijderstoel zat. Hier bleef ze onrustig zitten piepen en om aandacht vragen met haar pootje. Toen ik de ballon aan het filmen was deed ze zelfs een poging om zichzelf langs het raampje naar buiten te duwen. Dat doen we maar niet Maudy!


Nadat de ballon was overgevlogen zijn we verder gereden om uiteindelijk, na een stoffige Dakar-achtige rit door de Duitse velden, bij de inmiddels gelande ballon aan te komen. Hier werden de ballonvaarders gedoopt tot baronnen en baronnessen en konden we het hele stuk weer naar huis rijden. Nou ja, de mensen in de ballon hadden genoten en wij waren weer een avontuur en heel veel stof rijker.

Groetjes,
Kirsten

Advertenties

1 Response to "Luchtballon"

Heel erg herkenbaar, dat piepen en dat van de roedel bij elkaar willen houden. Nopper doet dat ook! Wat dat betreft had het echt wel familie van elkaar kunnen zijn en wat uiterlijk betreft ook. Hoewel Nopper inmiddels wel iets is veranderd. Ik ben met hem naar de “kapper” geweest en samen met de trimster heb ik hem geplukt. Ik kwam terug met een mooi slank hondje, met een super zachte vacht.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Advertenties

  • Geen
  • Kirsten: Hoi hoi, Bedankt voor je lieve berichtje! Nu pas een antwoord van mij, moest alles even loslaten en wat afstand nemen van het hele gebeuren. Met Eddy
  • Reumapatientje: hallo Kirsten, Normaal lees ik alleen mee en reageer ik niet, maar wat rot zeg! Weten jullie al iets over Eddy? vind ook wel dat ze jullie best kunne
  • Kirsten: Hoi Chantal, Noppers eerste gastgezin waren al wat oudere mensen, dus ik denk niet dat zij (toen) een weblog hebben bijgehouden. Na een logeerperiode

Categorieën

%d bloggers liken dit: