Hulphond Winto

Onverwacht

Posted on: 26 februari 2010

Hoi,

Maandag hebben Martijn en ik een deel van Winto’s spullen naar trainster Arya gebracht. Dus met twee rammelende benches achterin, een hondenautogordel en een lange looplijn zijn we op pad gegaan. We wisten niet of ze thuis zou zijn, maar in dat geval konden we de spullen bij haar achterdeur achterlaten.

Maar we hadden geluk, want ze was thuis. En het eerste wat ze zei toen ze ons zag was: “Hey hallo, ik heb Winto vanmiddag gezien.”
Dat was nogal onverwacht en natuurlijk wilden we toen het hele verhaal horen! Het bleek dat ze die dag in Herpen was geweest en net een kwartier geleden thuis was gekomen. Nadat we de spullen hadden binnengebracht werden we uitbundig begroet door Arya’s honden die we voor het eerst mochten aaien. Voorheen was Winto er altijd bij en dan is het de bedoeling dat je andere honden negeert. Maar nu mochten we even helemaal los gaan en tjee, wat zijn haar honden dikke knuffelkonten!  🙂 Heerlijk hoor, lekker kroelen en knuffelen.
De honden hadden al vlot een systeem uitgewerkt. Als de één bij Martijn zat kwam de ander bij mij en visa versa. En ophouden met aaien en oren masseren was er echt niet bij! Dan werd je gelijk heeeel zielig aangekeken en drukten ze hun snuit nog maar even extra stevig in je handen.

Ondertussen vertelde Arya over haar dag. Ze was voor een overleg naar Herpen geweest en daarna had ze een bezoekje aan de kennels gebracht. Winto en de andere twee uit de W-groep hadden haar stem gehoord en uit herkenning staan blaffen als een stelletje malloten. Aaide ze de één dan ging de ander tekeer en aaide ze de ander dan was de één niet tevreden. Wij kennen Winto absoluut niet als een blaffer, maar in dit geval konden we het ons wel voorstellen. Arya heeft lief gevraagd of ze met Winto mocht wandelen, maar dat vonden ze daar niet zo’n goed idee. 
Ze vond dat Winto er goed uitzag en zich prettig gedroeg, maar verder kon ze niet zoveel vertellen. Het was tenslotte maar een momentopname en ze had Winto’s trainster niet gesproken. Maar toch, het is altijd fijn om iets over Winto te horen en in dit geval is geen nieuws goed nieuws.

Hierna hebben we beide honden nog een laatste aai gegeven en afscheid van Arya genomen. 

Tot het volgende bericht over Winto!

Kirsten

Advertenties

1 Response to "Onverwacht"

Super dat er zo af en toe nieuws binnensijpelt! 😀

Go Winto!!! Studeer maar goed!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Advertenties

  • Geen
  • Kirsten: Hoi hoi, Bedankt voor je lieve berichtje! Nu pas een antwoord van mij, moest alles even loslaten en wat afstand nemen van het hele gebeuren. Met Eddy
  • Reumapatientje: hallo Kirsten, Normaal lees ik alleen mee en reageer ik niet, maar wat rot zeg! Weten jullie al iets over Eddy? vind ook wel dat ze jullie best kunne
  • Kirsten: Hoi Chantal, Noppers eerste gastgezin waren al wat oudere mensen, dus ik denk niet dat zij (toen) een weblog hebben bijgehouden. Na een logeerperiode

Categorieën

%d bloggers liken dit: