Hulphond Winto

After Party

Posted on: 20 november 2009

Hoi hoi,

Na onze ochtendwandeling heb ik Winto’s bench een beetje versierd, maar het scheen geen indruk op hem te maken. Even snuffelen en toen ging hij weer over op de orde van de dag.
Hij heeft per post zowaar twee kaartjes gekregen! Ja oké…één kaart was van de dierenarts om ons te informeren dat hij weer ingeënt moet worden, maar een kaart is een kaart! Hahaha
De andere kaart was van Stichting Hulphond met op de voorkant een lief pupje met een grote strik in zijn staart en de woorden ‘Gefelicistaart!’.

Martijn moest gewoon werken vandaag, maar toen hij thuis kwam hebben we Winto zijn cadeautjes gegeven. We hadden iets lekkers plus een grappig hondenknuffeltje voor hem gekocht.
 
De knuffel had ik ingepakt in een krant want het uitpakken is natuurlijk al de helft van de lol! Toen Winto eenmaal doorhad hoe het werkte (niet eerst elk reepje krant opeten) vlogen de stukken papier door de lucht. Al gauw kwam hij bij het knuffeltje, maar eerst moest de rest van de verpakking ‘vermoord’ worden. Hierna ging hij over op de knuffel die inmiddels al zonder staart door het leven moet.

Winto leek bijzonder blij te zijn met zijn nieuwe hondenknuffel, want hij heeft hem al zo’n 100 keer, heel trots, aan mij laten zien (“Ja hoor Winto, hij is heel mooi..! En ja, nu nog steeds. Tjee, vijf minuten later is ie ook nog steeds mooi!”).
We hadden eigenlijk een ander cadeau voor hem gekocht, maar we vonden het zonde dat er verder niemand anders bij zou kunnen zijn.
Nu gaan we zijn eigenlijke cadeau geven op mijn verjaardag, dan is er ook wat meer visite om er van te genieten.
Dus nog even geduld Winto, volgende week krijg je nog een verrassing!

Groetjes,
Kirsten

Advertenties

1 Response to "After Party"

Wat grappig dat schoentje met hondensnacks 🙂
Misschien ook wel wat voor Toby met Sinterklaas of Kerst, hij is ook gek op cadeautjes 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Advertenties

  • Geen
  • Kirsten: Hoi hoi, Bedankt voor je lieve berichtje! Nu pas een antwoord van mij, moest alles even loslaten en wat afstand nemen van het hele gebeuren. Met Eddy
  • Reumapatientje: hallo Kirsten, Normaal lees ik alleen mee en reageer ik niet, maar wat rot zeg! Weten jullie al iets over Eddy? vind ook wel dat ze jullie best kunne
  • Kirsten: Hoi Chantal, Noppers eerste gastgezin waren al wat oudere mensen, dus ik denk niet dat zij (toen) een weblog hebben bijgehouden. Na een logeerperiode

Categorieën

%d bloggers liken dit: