Hulphond Winto

Hoera Herfst

Posted on: 19 oktober 2009

In de zonHey hoi,

Het is niet meer te missen: Het is herfst!
Winto is helemaal blij want hij kan nu lekker door de stapels blaadjes racen en door de modder stampen.
Maar vooruit…voor de foto wilde hij gisteren wel even stil zitten. 

 

 

 

 Hey, wat zie ik daar?!

 

 

Het was druk in het bos, maar dit keer niet met andere honden en baasjes, maar met ouders met kinderen. Blijkbaar is de herfstvakantie de tijd om je kind mee te nemen naar het bos.
En groot gelijk natuurlijk; Het bos is nu op z’n mooist met al die verschillende kleuren bladeren en grote paddestoelen.

We kwamen zelfs een ouder echtpaar tegen, waarvan de vrouw op hoge hakken door het mulle zand aan het worstelen was. Tja, goed voorbereid is het halve werk denk ik dan.
Hoewel zij vast dacht: Wie mooi wil zijn…

Winto ging zoals altijd helemaal ‘los in het bos’, maar hield ons scherp in de gaten. Wanneer hij niet kijkt willen wij ons namelijk wel eens verstoppen achter grote bomen en daar is Winto niet zo van gediend. De roedel moet wel bij elkaar blijven!
Ook leuk is het wanneer hij rechts gaat en wij snel een pad links inslaan. Dan weet hij niet hoe snel hij weer terug moet rennen om ons in te halen. En aangezien we dit al doen sinds hij in januari bij ons is gekomen, weet hij dondersgoed dat hij ons in de gaten moet houden (en wij niet hem).

Joepie!Tot nu toe heeft Winto in het bos ook nog nooit andere mensen lastig gevallen of ons uit het oog verloren en daardoor is het prettig wandelen met hem.
Hij vermaakt zichzelf en wij kunnen van het bos genieten zonder bang te zijn dat we hem kwijtraken.

Een mooie deal, lijkt me.

Groetjes,
Kirsten

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Advertenties

  • Geen
  • Kirsten: Hoi hoi, Bedankt voor je lieve berichtje! Nu pas een antwoord van mij, moest alles even loslaten en wat afstand nemen van het hele gebeuren. Met Eddy
  • Reumapatientje: hallo Kirsten, Normaal lees ik alleen mee en reageer ik niet, maar wat rot zeg! Weten jullie al iets over Eddy? vind ook wel dat ze jullie best kunne
  • Kirsten: Hoi Chantal, Noppers eerste gastgezin waren al wat oudere mensen, dus ik denk niet dat zij (toen) een weblog hebben bijgehouden. Na een logeerperiode

Categorieën

%d bloggers liken dit: