Hulphond Winto

La Vuelta ’09

Posted on: 30 augustus 2009

Hola,

Persoonlijk ben ik niet zo’n wielerfan, maar La Vuelta in Emmen dat is natuurlijk wel iets heel bijzonders! Al wekenlang was Drenthe in rep en roer en werden er de meest aparte acties gehouden. En vandaag was het eindelijk zover; ze kwamen naar Emmen!

Het was nog even onzeker of ik wel mee zou gaan want AUW wat had -en heb- ik een last van mijn wang/kaak… Martijn noemt mij sinds vrijdag al ‘hamster’ omdat ik zo’n dikke wang heb. Vriendelijk hoor! Maar gelukkig zijn er speciaal voor situaties als deze pijnstillers uitgevonden en kon ik er vanmiddag even tegen. 
 Daar zijn ze!
We hadden een strategisch plekje midden op een rotonde uitgezocht. Op deze manier konden we ze ruim van tevoren aan zien komen en weg zien rijden. Er waren veel andere mensen op hetzelfde idee gekomen, maar dat was niet vervelend en vooral erg gezellig. Mijn vader en broer wilden het spectakel ook van dichtbij meemaken en stonden achter ons te kijken.
Winto kon het allemaal niet zoveel schelen. Hij heeft in het gras gelegen en een beetje om zich heen gekeken.
Hij kwam pas in actie toen de wielrenners er aan kwamen en iedereen begon te juichen en te klappen. Maar zelfs toen ging hij alleen maar even naar mij kijken om daarna in het gras te snuffelen. Hij was totaal niet onder de indruk van alle herrie!

Na een paar seconden waren de meeste renners voorbij en was het wachten op de achterblijvers (of zoals mijn broer zei: “De lekke banden en ongelukken”). Ook deze stakkers kregen van het publiek een warm applaus en daarna was het toch echt afgelopen. Met gevaar voor eigen leven moesten we daarna oversteken. Nog een hele klus want het reguliere verkeer kwam gelijk weer op gang. Maar we hebben het gehaald, we hebben het gezien en nu ga ik lekker weer een pijnstiller nemen en met Winto wandelen!

Atentamente (ofzo),
Kirsten

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Advertenties

  • Geen
  • Kirsten: Hoi hoi, Bedankt voor je lieve berichtje! Nu pas een antwoord van mij, moest alles even loslaten en wat afstand nemen van het hele gebeuren. Met Eddy
  • Reumapatientje: hallo Kirsten, Normaal lees ik alleen mee en reageer ik niet, maar wat rot zeg! Weten jullie al iets over Eddy? vind ook wel dat ze jullie best kunne
  • Kirsten: Hoi Chantal, Noppers eerste gastgezin waren al wat oudere mensen, dus ik denk niet dat zij (toen) een weblog hebben bijgehouden. Na een logeerperiode

Categorieën

%d bloggers liken dit: