Hulphond Winto

Vakantie (deel III)

Posted on: 19 juli 2009

Aloha,

Zo, dit wordt echt het laatste deel van mijn vakantieverslag hoor!  :-p
Donderdagochtend hadden we het makkelijk met Winto, want hij was nog moe en onder de indruk van woensdag-stranddag.
Eerst hebben we lekker een beetje uitgeslapen en daarna zijn we op ons gemak aan de wandel gegaan.

Onderweg kwamen we langs een busstation. Het was overduidelijk vakantie, want behalve de buschauffeur was er niemand anders te bekennen. Martijn opperde het idee om aan hem te vragen of we met Winto een paar keer door de bus mochten wandelen.
Nou, dat mocht! Terwijl Winto en ik in en uit de bus stapten legde de chauffeur aan Martijn uit met welke knoppen je alle deuren kon openen en sluiten. Daarna trok hij, speciaal voor ons, ook nog even het ‘rolstoelluik’ uit, wat Winto erg spannend vond. Een goede oefening dus.

Toen Winto door de bus liep alsof hij al jaren door bussen aan het wandelen was, was het tijd om verder te gaan. Maar de chauffeur wilde ons niet zomaar laten gaan. Of we niet wilden meerijden naar Ede? Nou graag, maar hoe komen we terug? “Och” zei hij. “Ik bel m’n baas even om te vragen of het goed is en dan neemt mijn collega in Ede jullie weer mee terug.”

Dik een uur later waren we weer terug in Wageningen. Met koude benen van de airco en een hond die de bus geen big deal meer vind. Geweldig! 🙂

Picknick’s Middags zijn we naar de Veluwe gegaan. Natuur snuiven en ontspannen. We hadden drinken en broodjes bij ons en zijn op een bankje gaan picknicken.

We wilden daarna gaan wandelen, maar het was eigenlijk veel te warm. In plaats daarvan hebben we op de picknickplek met Winto gespeeld en fijn gek lZandneusopen doen.

Winto heeft liggen rollen door het zand (mooie neus!) en na afloop liters water gedronken.
Uiteindelijk hebben we niet zoveel van de Veluwe gezien als we graag zouden willen, maar leuk was het zeker.

Vrijdagochtend stond in het teken van de koffers pakken en aan Winto vertellen dat we hem ook nu echt niet gingen achterlaten. Nadat we de auto hadden ingeladen zijn we voor het laatst naar het centrum van Wageningen gegaan. Martijn heeft foto’s gemaakt van hotel “De Wereld” en ik heb ondertussen rustig op een bankje gezeten (prioriteiten stellen hè! Haha). Winto bleef dicht in m’n buurt, stel je voor dat we er zomaar vandoor zouden gaan!

Op weg naar Emmen lag Winto compleet uitgeteld op de achterbank van de auto. Pas voorbij Zwolle stak hij z’n snuitje even in de lucht.
Toen we thuis waren keek hij eerst opgelucht in het rond (“Hey, dit ken ik!”) en ging daarna in de tuin liggen om er de uren daarna niet meer uit te komen.

Welkom terug.

Groet,
Kirsten

Advertenties

1 Response to "Vakantie (deel III)"

nou jullie hebben een leuke tijd gehad en super mooie dingen ondernomen…een geslaagde vakantie dus:)
Ook het weer moet best meegevallen zijn…zeker voor hollandse begrippen…weet zeker dat winto veel geleerd heeft..wat kom je dan fijne mensen tegen hè…echt super zoals die buschauffeur dat even voor jullie regelde…..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Advertenties

  • Geen
  • Kirsten: Hoi hoi, Bedankt voor je lieve berichtje! Nu pas een antwoord van mij, moest alles even loslaten en wat afstand nemen van het hele gebeuren. Met Eddy
  • Reumapatientje: hallo Kirsten, Normaal lees ik alleen mee en reageer ik niet, maar wat rot zeg! Weten jullie al iets over Eddy? vind ook wel dat ze jullie best kunne
  • Kirsten: Hoi Chantal, Noppers eerste gastgezin waren al wat oudere mensen, dus ik denk niet dat zij (toen) een weblog hebben bijgehouden. Na een logeerperiode

Categorieën

%d bloggers liken dit: