Hulphond Winto

Vakantie (deel II)

Posted on: 18 juli 2009

Hey hoi alweer,

In het begin van de week hebben we wel veel gewandeld met Winto, maar hij kon nergens echt leuk en veilig van de lijn. Op woensdag zijn we naar Noordwijk gereden waar Martijn’s ouders op een camping stonden.
En Noordwijk = strand! De perfecte omgeving om Winto te laten rennen en spelen, zo dachten we. Winto wordt namelijk helemaal gestoord als hij op los zand loopt. Dan gaat hij met zijn voorpoten in het zand slaan, hoge sprongen maken en keihard rondrennen. En wat is er leuker dan een kilometers lange zandbak? Niets toch?!

Van tevoren op internet gekeken of honden toegestaan waren en daarna met stevige voorpret naar het strand.
Groot was onze teleurstelling toen bleek dat de hondengebieden beperkt waren en ook nog eens ver uit elkaar lagen. Dan eerst maar even ergens wat drinken, verbranden (auw) en daarna met de auto naar zo’n hondengebied.
Helaas moesten honden aan de lijn blijven, maar gelukkig maakte het Winto niet zoveel uit. Hij vond het heerlijk!
Heerlijk op het strandLekker lebberen aan het zeewater, daarna een heel vies gezicht trekken en het weer proberen, want misschien smaakt het de tweede keer beter!?
Hij heeft zich helemaal suf gerend (en wij dus ook) en heel wat schelpjes lopen verkauwen. De zee zelf vond hij spannend en leuk, maar hij had geen neiging om te zwemmen, gelukkig.

Na een tijdje vonden we het genoeg en was het tijd om te gaan. Door de harde wind leidde mijn kapsel inmiddels een eigen leven en het haar van Martijn leek verdacht veel op dat van Bert Visscher. Winto had natuurlijk nergens last van, hij heeft nooit een slechte haardag!

Verbrand en verwaaid hebben we daarna ergens heerlijk gegeten en heeft Winto onder de tafel lekker liggen knorren. Moe maar voldaan!

Groetjes,
Kirsten en zeehond Winto

Advertenties

1 Response to "Vakantie (deel II)"

nou jullie hebben je prima vermaakt lees ik… heerlijk op het strand….wie wil dat nu niet

je moet winto eens vragen welke kapper hij heeft :))

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Advertenties

  • Geen
  • Kirsten: Hoi hoi, Bedankt voor je lieve berichtje! Nu pas een antwoord van mij, moest alles even loslaten en wat afstand nemen van het hele gebeuren. Met Eddy
  • Reumapatientje: hallo Kirsten, Normaal lees ik alleen mee en reageer ik niet, maar wat rot zeg! Weten jullie al iets over Eddy? vind ook wel dat ze jullie best kunne
  • Kirsten: Hoi Chantal, Noppers eerste gastgezin waren al wat oudere mensen, dus ik denk niet dat zij (toen) een weblog hebben bijgehouden. Na een logeerperiode

Categorieën

%d bloggers liken dit: